torsdag den 11. februar 2016
M A D E L E I N E S med birkes og citron / Madeleines with poppy seeds and lemon
Disse lækre franske madeleinekager burde man altid have en pose af i fryseren. Madeleinekagen er super lækker og citronen og de knasende birkes løfter en ellers lidt neutral kage.
Du skal bruge (ca. 15 stk):
2 æg
80 g sukker
Revet skal fra en 1/2 citron (når du bruger skal fra citron SKAL den være økologisk!)
1 1/2 spsk citronsaft
100 g mel
80 g smeltet smør
1/2 stang vanilje
1/2 tsk bagepulver
1 spsk blå birkes
Madeleine form
Sådan gør du:
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud, bland det godt med sukkeret. Pisk æg og vaniljesukker lyst og luftigt mens du smelter smørret. Bland citronsaft og -skal i . Vend forsigtigt de sidste ingredienser i dejen, så du beholder så meget luft i dejen som muligt. Madeleinekagerne bages 10-12 minutter ved 200 grader.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar