På en kold sensommerdag i sommerhus, med regn og torden, er en æbletærte helt på sin plads. Denne æbletærte er super nem og klar i løbet af 30 min. Servér æbletærten lun, med en lækker økologisk fuldfed cremefraiche.
Du skal bruge:
150 g smør
125 g sukker
1 æg
2 tsk bagepulver
3 gode saftige æbler
2 spsk kanelsukker
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader
Rør smør og sukker godt sammen og tilsæt ægget. Bland mel med bagepulver og rør det i "æggesnapsen. Kom dejen i en smurt springform (ca. 24 cm.) og forbag kagen nederst i ovnen.
Skær æblerne i små tern og bland dem godt med kanelsukkeret. Når kagen er forbagt, hældes æblestykkerne på kagen og presset ned i den bløde halvbagte dej. Bag æbletærten færdig i 25 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar