tirsdag den 22. marts 2016

B A N A N K A G E / Bananabread




Denne banankage er en helt klassisk kage fra Karolines Køkken. Jeg har bagt den mange gange og den er nem, enkelt og yderst velsmagende.

Det skal du bruge:
3 æg
170 dl sukker
2 vaniljestænger
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g smeltet, afkølet smør
1 moset banan
50 g hakket chokolade

100 g smeltet mørk chokolade til overtræk

Sådan gør du:
Smelt smørret og lad det køle af. Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ud og bland vaniljekorn og sukker til en mørk masse. Pisk æg og vaniljesukker til en æggesnaps og rør forsigtigt smørret i, inden du slukker maskinen. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i æggemassen med en dejskraber. Vend den mosede banan og den hakkede chokolade i. Hæld dejen i en smurt franskbrødsform og bag kagen nederst i ovnen på 175 grader ca. 55 minutter.
Lad kagen køle af før du hælder den smeltede chokolade over.